English
اطلاعات تماس
 
تلفن: 88793745
نمابر: 88793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
پست الکترونیکی: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
مشاهده خبر
تولید نیمه صنعتی مکمل غذایی طیور با استفاده از گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به نگرانی های عمومی در ارتباط با مصرف آنتی بیوتیک ها به عنوان محرک رشد و در نتیجه بروز مقاومت آنتی بیوتیکی فلور دستگاه گوارش، یافتن جایگزین های مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. از سوی دیگر، افزایش روز افزون نیاز به مواد غذایی در سراسر جهان موجب نگرانی در مورد آینده جوامع بشری شده است.

در راس هرم مواد غذایی، به لحاظ کیفی و ارزش غذایی، منابع پروتئین حیوانی وجود دارد. به علاوه، امروزه افق دید جوامع بشری در بعد تولید مواد غذایی پا را از حد کمیت فراتر نهاده و بر دغدغۀ همیشگی مقدار تولید، بیش از پیش نگرانی در مورد کیفیت و سلامت تولید و محصول را افزوده است.

با توجه به تاثیرات ضد میکروبی میکروارگانیسم های پروبیوتیکی و گیاهان دارویی و همچنین تاثیرات بهبوددهندگی عملکرد سیستم گوارش، استفاده از مکمل های غذایی حاوی این ترکیبات غذایی موجب می‌شود تا علاوه بر بهره‌گیری از اثرات مفید باکتریهای پروبیوتیک به‌ عنوان یک افزودنی مناسب چند منظوره در خوراک طیور، یک منبع ارزان، کارآمد و سهل الاستفاده جهت بهبود بازده غذایی و سیستم ایمنی در اختیار قرار گیرد.

در این راستا محققان موسسه واکسن و سرم سازی رازی با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی طرح «تولید نیمه صنعتی مکمل غذایی طیور با استفاده از سویه های پروبیوتیکی و گیاهان داروئی»  را انجام دادند.

تهیه کلکسیون میکروبی پروبیوتیک بومی و تولید و صنعتی سازی مکمل پروبیوتیکی جهت کاربرد در جیره غذایی طیور از فایده های انجام این طرح است.

همچنین انجام این پژوهش دستاوردهای دیگری همچون کاهش هزینه های تولیدی طیور با تولید تجاری این محصول و خودکفایی کشور و عدم واردات محصول فوق به کشور و در نتیجه کاهش خروج ارز از کشور را به دنبال دارد.

خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری مهر
تاریخ انتشار: 1397/09/21 - 16:11
شناسنامه انجمن

با توجه به اهميت جهان‌شمول پروبيوتيك‌ها و در راستاي چشم‌انداز ايران 1404، جاي آن بود كه در كشور ما نيز انجمن علمي‌اي در خور و كارآمد تشكيل شود تا در تمامي جنبه‌هاي پيش از توليد فرآورده‌ (جنبه‌هاي ميكروب‌شناختي و زيست‌فناوري)، توليد فرآورده تا مصرف‌ (فناوري غذايي، فناوري دارويي، بازاريابي و فروش) و پس از توليد فرآورده (باليني و شبيه‌سازي‌شده‌ي باليني) فعاليت داشته و با بخش‌هاي مربوط داخلي و بين‌المللي به تعامل بپردازد.