|
|
|
|
|
|
نياز روزافزون جامعه به غذای سالم و ایمن ، يکي از مهمترين موضوعاتی است که توجه دولتمردان، انديشمندان ومحققان را به خود معطوف داشته است. دراين راستا، لزوم استفاده بهينه از منابع غذايي موجود و به کارگيري روش هاي مطلوب نگهداري و پیشگیری از ضايعات بي رويه محصولات کشاورزي، تأمين منابع جديد غذايي، بسته بندي مناسب به منظور حفظ و بهبود کيفيت محصولات و ...، از جمله مواردي است که اهميت آن بر هيچکس پوشيده نيست. علاوه بر اين، رشد و توسعه جوامع وپيشرفت علوم و صنعت، سبب پيدايش عادات و سبک هاي نوين غذايي شده، به گونه اي که نياز به تنوع محصولات و پيدايش فرآورده هاي جديد غذايي و مکمل های غذايي به شکل روز افزوني احساس مي گردد.
دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی غذا در تاریخ 28 اردیبهشت ماه 1395 برگزار می گردد. جهت ثبت نام و یاکسب اطلاعات بیشتر به آدرس وب سایت همایش مراجعه فرمایید.
|
:
دبیرخانه همایش |
تعداد بازدید
:
988 |
تاریخ انتشار
:
1394/12/10 - 11:15 |
آخرین تاریخ بروزرسانی
:
1394/12/10 - 11:15 |
|
|
|
|